8 jarig bestaan Locaties EGoli en Florijn

Op 24 juni 2015 vierde De Blokkenhut dat de locaties EGoli en Florijn acht jaar bestaan. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag met ouders, docenten, kinderen, oud collega’s, collega’s en vrienden en bedanken een ieder hiervoor. Legato music zette de tonen en alle aanwezigen gingen op berenjacht en dansten mee op Annemaria Koekoek. Er werd gebattled tegen de wasbeer en wat kon deze mooi dansen, maar Chadely en Dechany waren net iets beter. De vaders waren sportief, maar ECHT FANATIEK tijdens het touwtrekken en de moeders waren heel even weer een kind tijdens hun duel. Wij hebben ook genoten van het eten, hotdogs en hamburgers die werden bereid door de mama van Ishani en mama van Bryanne, de popcorn die werd uitgedeeld door de papa van Jimma.

Verder konden wij nog onze nagels laten lakken bij de mama van Parmesh en Pushkar en onze haren laten invlechten bij de moeder van Tristan. Als wij na al  het springen op het springkussen (begeleid door de moeder van Chadely) nog dorst hadden, konden wij naar de bar waar de moeder van Kimaya achterstond. Op een legerfeest hoort er uiteraard ook een bootcamp, de moeder van Myrthe, Nynke en Jelte deed het fantastisch.

Ook de peuters werden fantastisch begeleid. Moeder van Kyomi, vader van Klaas onze dank is groot. Alle ouders die hebben geholpen, jullie zijn toppers!! Willen jullie nog nagenieten, kijk dan onder het kopje Over ons- impressies.