Herfst

Ooooh de herfst, is één van de leukste thema’s die Piramide aanbiedt. Tijdens een herfstwandeling valt zoveel moois te ontdekken. Denk aan de prachtige kleuren van de bladeren, zoals rood, groen, geel, oranje en bruin. Materiaal die je buiten verzamelt kan je weer gebruiken voor een binnenactiviteit, denk hierbij aan een egeltje maken van bladeren, een pompoen oogsten en een pompoenensoep koken of takken verzamelen en deze seriëren van lang naar kort. In de herfst feesten wij veel, we vieren Halloween en gaan langs de deuren met Sint Maarten.

In de herfstvakantie gaan onze peuters heel veel op pad. Spinnen en wormen zoeken in het park, een herfstwandeling maken en moestuinieren zijn enkele van de activiteiten die de peuters ondernemen. De BSO kinderen kunnen minder vaak op pad, maar  gelukkig hebben wij nog de herfstvakantie waar wij dagelijks op pad kunnen gaan. Het vakantieprogramma is inmiddels al door alle ouders die vakantieopvang in hun pakket hebben ontvangen.

Oooh wij zeiden het al, de herfst is prachtig. Regenlaarzen, een dikkere jas en een warme trui aan en laat de herfst maar komen. Wij zijn er klaar voor.